Za projekte građana Sombora osam miliona dinara

Bez autora
Feb 13 2011

Lokalna vlast u Somboru raspisala je konkurse za sufinansiranje projekata građana i konkurs za informisanje na jezicima nacionalnih manjina za šta je u budžetu grada predviđeno nešto više od osam miliona dinara. Najviše novca, 3,1 milion dinara, odvojeno je za pisane medije koji izlaze na jezicima nacionalnih manjina.Za sufinansiranje projekata građana i nevladinog sektora namenjeno je dva miliona dinara, a za sufinansiranje obeležavanja značajnih datuma, jubileja, manifestacija i programa pod pokroviteljstvom Skupštine grada predviđeno je 1,5 miliona dinara.

Za projekte građana Sombora osam miliona dinaraLokalna vlast u Somboru raspisala je konkurse za sufinansiranje projekata građana i konkurs za informisanje na jezicima nacionalnih manjina za šta je u budžetu grada predviđeno nešto više od osam miliona dinara.

Najviše novca, 3,1 milion dinara, odvojeno je za pisane medije koji izlaze na jezicima nacionalnih manjina. Za sufinansiranje projekata građana i nevladinog sektora namenjeno je dva miliona dinara, a za sufinansiranje obeležavanja značajnih datuma, jubileja, manifestacija i programa pod pokroviteljstvom Skupštine grada predviđeno je 1,5 miliona dinara. Za sufinansiranje potreba u sportu odvojena su 2,2 miliona dinara, od čega će 1,5 miliona dinara biti potrošeno za rad trenera sportskih klubova, a 700.000 dinara za stipendije mladim sportistima.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik